Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

18.06.2017

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ingrediente
700 g carne de porc
2 ardei
1 ceapa
6 morcovi (mici)
1 cartof (mare)
tarhon (patrunjel)
100 g taitei de orez
sare
piper

Mod de preparare
Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza.

Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute. Legumele se curata, se spala si se taie: ardeii cubulete, ceapa se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoare sau la robot, cartoful cubulete. Se calesc legumele in putin ulei incins cateva minute.

Apoi se adauga in oala peste carne si se lasa sa fiarba, toate in afara de cartof care se adauga dupa 10 minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Spre final se adauga taiteii de orez, apoi tarhonul. Se stinge focul. Se serveste simpla sau cu smantana.

Sursa : Daniel Suta în Retete,Supe si ciorbe

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți